Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Újszülöttet mentettek ki egy udvari vécéből a tűzoltók

A kisfiú a megszületése után esett a vécébe.

Forrás: MTI2024. 02. 16. 11:20
Budapest, 2022. december 18. Az Országos Mentõszolgálat megkülönböztetõ jelzést használó mentõautója halad a fõvárosban este, Csepelen, II. Rákóczi Ferenc úton. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újszülött kisfiút mentettek egy udvari vécéből a tűzoltók csütörtök este a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Kisújszálláson – hívta fel a figyelmet az MTI.

Egy nő egy udvari vécében szülte meg gyermekét csütörtök este, 

az újszülött a megszületése után a vécébe esett.

A tűzoltók a vécét megbontották, és körülbelül egy méter mélyről mentették ki a kisfiút. Azonnal átjárható légutat biztosítottak az újszülöttnek, majd átadták a mentőknek. Az anyát és az újszülöttet is stabil állapotban szállították kórházba – közölték.

Emberölés kísérletének gyanúja miatt a rendőrség eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Faludi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.