Vasárnap is kitart a tavasz, de jön vele az esőzés is

Felhős, szeles, de továbbra is rendkívül meleg idő várható.

2024. 02. 11. 8:14
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hungaromet beszámolója szerint, az ország nyugati és északi tájain folytatódik a borult, többfelé esős idő, másutt a felhőzet napközben történő felszakadozása után erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható. 

A délkeleti tájakon a legkisebb a csapadék esélye, míg a Dél-Dunántúl – Észak-Alföld vonal szélesebb sávjában elszórtan alakul ki záporos csapadék. Elsősorban e vonal környezetében zivatarokra is számottevő esély nyílik, délután főként délnyugaton, majd másutt is.

 A meteorológiai szolgálat szerint a délies szelet ismét egyre többfelé kísérhetik erős, sőt a Viharsarokban viharos széllökések is. Estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul, és átmeneti mérséklődés után újra megélénkül a szél. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északnyugati felén 9 és 14, délkeleti felén 15 és 20 fok között valószínű. Késő este többnyire 6, 13 fokot mérhetünk.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.