Videón a titkos helyiségek és a balatonlellei hotel, ahol szakszerűen gondozták a marihuánát

Hajnalban csaptak le a rendőrök.

Forrás: Sonline2024. 02. 21. 15:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszabású rendőri akció zajlott le egy balatonlellei hotelnél, a készültség többek figyelmét felkeltette a környéken – adta hírül a Sonline.

A rajtaütés hajnalban indult és több mint harminc rendőr intézkedett egyszerre hat helyszínen a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján. 

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Balatonlellén és Tóalmáson is marihuánatermesztéshez berendezett titkos helyiségekre bukkantak. A Balaton partján egy üzemen kívüli hotel személyzeti szobáját, Pest vármegyében pedig egy családi ház pincéjét alakították át a növények szakszerű gondozásához – fogalmaznak. 

A rendőrök 67 marihuánapalántát, több mint két kiló növényi őrleményt, és több ezer euró  készpénzt foglaltak le. 

 

Amint utóbb kiderült, két férfi árulta is a kábítószert, őket a fonyódi rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat. Az ügyben eddig további három embert hallgattak ki, akiket azzal gyanúsítanak, hogy vásároltak a kábítószerből, vagy közreműködtek a termesztésben.

Borítókép: a növények (Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.