Az ország egyik felén mínuszokkal indul a kedd reggel

De azért van egy jó hírünk is.

2024. 03. 26. 6:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napsütéssel indul a kedd reggel, ám hamar az arcunkra fagyhat a mosoly: az ország nagy részén nulla fok körüli a hőmérséklet, keleten és az északi régióban pedig van, ahol –6 fokig hűlt a levegő.

A HungaroMet tájékoztatása szerint azonban aggodalomra semmi ok, a délelőtt folyamán ugyanis hamar elindul felfelé a mutató és egészen tavaszias lesz az idő, marad a napos idő, csapadék nélkül. A meterológusok ráadásul azt ígérik, a következő napokban folyamatosan melegszik majd az idő, a nappali átlaghőmérséklet a hét végére 20 fok körüli lesz.

Majd csak késő délután délnyugat felől vastagszik meg a felhőzet,  míg a délkeleti, keleti szél többfelé megerősödik, északnyugaton időnként viharossá fokozódik, ugyanakkor északkeleten általában mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. Késő estére 4 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedd délután már igazi tavaszias lesz az időjárás Forrás: HungaroMet

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.