Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Elítélt bűnözőknek nincs helye a Parlamentben + videó

Varju László és Fekete-Győr András is felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

2024. 03. 03. 13:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elítélt bűnözőknek nincs helye a Parlamentben – közölte Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának a parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán.

A bejegyzés mellé feltöltött videóban Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke jelezte: az utóbbik napokban Fekete-Győr Andrástól és Varju Lászlótól volt hangos a teljes magyar sajtó.

– Már az is megérne egy misét, hogy fekete öves bűnözők ülnek öltönyben a Parlamentben, holott a találó viselet a rabruha lenne

– fogalmazott.

Jelezte, hogy Varju László választási csalásért és testi sértésért kapott felfüggesztett börtönbüntetést, míg Fekete-Győr András hivatalos személy elleni erőszakért tölti felfüggesztett börtönbüntetését. Emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferenc a mai napig nem vállalta a felelősséget azért, hogy miniszterelnökként a saját nemzetére támadt.

Borítókép: Fekete-Győr András a vádlottak padján (Fotó: Teknős Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.