Itt vannak a legnépszerűbb csokinyulak

Mindenki találhat az ízlésének megfelelőt húsvétra.

Forrás: Origó2024. 03. 23. 21:50
Csokinyúll (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közelgő húsvét alkalmából összeállítást készített az Origó a nálunk kapható legnépszerűbb ünnepi csokoládényulakról.

A Szerencsi csokigyár minden évben nagy erőkkel készül a húsvétra. Kínálatukban többféle méretű és ízű húsvéti csokifigurák találhatók, és csokoládétojásokat is gyártanak.

(Fotó: Szerencsi bonbon)

A Boci csoki kínálatában is megtalálhatók a különféle húsvéti különlegességek, főként a nyuszik.

(Fotó: Nestlé)

A Kinder nagy előnnyel indul a többi gyártóval szemben, hiszen slágerterméke, a kindertojás egész évben népszerű, így nem csak az ünnepek alatt keresik a vásárlók. A húsvét közeledtével többféle kindernyuszit is piacra dobnak, emellett népszerű termékük még a különböző plüssfigurát tartalmazó húsvéti csomag is.

(Fotó: Kinder Magyarország)

A Milka minden évben többféle dizájnnal és méretben forgalmaz húsvéti csokoládét, amelyek az ikonikus milkalila színben pompáznak, továbbá csokitojások is szerepelnek a kínálatukban.

( Fotó: Mondélez )

A Lindt terméke az Arany Nyuszi nevet viseli, és nagyban eltér a hagyományos csokinyulaktól. A nyuszi többféle méretben is kapható, valamint lehet még venni a márka kínálatából egyéb minőségi húsvéti csokoládétermékeket is, mint például csokitojás, amihez van Arany Nyuszi alakú doboz is. A termék érdekessége, hogy a nyakában piros szalag és csengő is látható.

(Fotó: Facebook/ Lindt)

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.