Hihetetlen, hogyan tűnt el egy férfi a Pilisben

Nagy erőkkel kerestek egy eltűnt férfit Pilisborosjenő mellett, végül mindenki megdöbbent, hogy mi is történt vele.

Forrás: BORSONLINE2024. 03. 20. 20:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akár a filmekben – nagy csapat szerveződött Pilisborosjenő külterületén, több szakember is megjelent a helyszínen ugyanis riasztást kaptak, miszerint, egy 30 év körüli, öngyilkos hajlamú férfinak nyoma veszett. A keresőcsapatok, többek között Veréb Zoltán, a Piliscsabai Tűzoltóság parancsnoka és társai is gyorsan a helyszínre siettek, ahol megkezdték az eltűnt keresését, de arra, ami ezután történt senki sem számított.

Legalább harminc ember sietett Pilisborosjenő külterületére és az erdős területekre még március 7-én, ugyanis az elsődleges információk szerint egy 30 év körüli férfi öngyilkossággal fenyegetőzött

– kezdte a parancsnok, aki azt is megosztotta a Borssal, hogy a rokonoktól úgy tudták, a férfi már többször eltűnt, mindig ugyan azzal a fenyegetéssel, miszerint felakasztja magát, így gyorsan kellett cselekedniük, ezért rengeteg egyesületből érkeztek keresők, akik azonnal munkába is álltak.

Szakadó esőben kezdték el felkutatni az illetőt. Úgy tudjuk, hogy a férfi otthonról autóval indult el, amit leparkolt az erdőhöz közel, így ott kezdtük a keresését. A budai kutató egység kutyával és drónnal kutatta át a hatalmas területet, amíg mi a többi egységgel gyalogosan és autóval kerestük őt. Ezután kaptunk egy telefont…

Rengeteg szakember érkezett a helyszínre (Fotó: Piliscsabai Tűzoltóság)

A keresők órákat töltöttek el a férfi kutatásával a szakadó esőben, amikor végül megcsörrent a telefon, az eltűnt egyik rokona volt az.

Végül az egyik rokon telefonált és közölte, hogy a férfi egyszerűen hazasétált, hátra hagyva az autóját. Egyszerűen meggondolta magát, nem akart mégsem öngyilkos lenni. Mondanom sem kell, hogy ez volt a legjobb végkimenetele ennek a történetnek…

– zárta nyilatkozatát a szakember.

Borítókép forrása: Piliscsabai Tűzoltóság

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.