Ismert baloldali jogász védi Magyar Pétert

Egyre több baloldali személyiség bukkan fel Varga Judit volt férje mellett.

2024. 03. 19. 11:11
Magyar Péter Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bárándy Péter baloldali ügyvéd fogja védeni Magyar Pétert, Varga Judit egykori igazságügyi miniszer volt férjét. Erről Magyar Péter beszélt az ATV reggeli műsorában.

Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter, mégpedig 2002–2004 között, a Medgyessy Péter vezette MSZP–SZDSZ-kormányban.

Az Origó felidézi, hogy Magyar Péter mellett egyre több baloldali politikus, közéleti személy bukkan fel. Március 15-én a Magyar Péter által szervezett rendezvényen például színpadra lépett a kormánykritikus Nagy Ervin színész, az eseményre érkezőket a nyíltan kormányellenes Koncz Zsuzsa dalaival várták.

Fellépett a rendezvényen Epres Attila színész, aki nemrég egy interjúban a magyarokat primitív néphez hasonlította, amelynek „elég, ha jut kenyérre, nem vágyik a szabadságra”, és a borderline személyiségzavarhoz hasonlította Magyarország mentális állapotát. Mindezek mellett még gyávasággal is megvádolta a magyarokat. – A legnagyobb emberi bűn a gyávaság, és Magyarország évtizedek óta a gyávaság bűnét hordozza magán – mondta a Magyar Péter rendezvényén fellépő színész.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.