Kecskeméti késelés: kiderült, mi vezethetett a tragédiához + videó

A mentők mindent megtettek az áldozat életéért, sikertelenül.

Forrás: Tények.hu2024. 03. 09. 9:04
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tények információi szerint az áldozat összeveszett egy másik férfiveal, a vita pedig odáig fajult, hogy a támadó elővett egy kést, amivel többször is megsebesítette a haragosát – olvasható a Tények.hu oldalán.

Azt írták,

 a két férfi drogok miatt veszett össze, dulakodni kezdtek, majd a késszúrások következtében megsebesült és erősen vérző áldozatát a támadó magára hagyta.

A helyiek hívták ki a mentőket, akik már a Mezei utcában is többször újraélesztették, majd kórházba vitték, az életét ott viszont már nem tudták megmenteni, összeomlott a keringése és meghalt.

A késelő bár elmenekült, a rendőrök rövid időn belül elfogták, majd előállították. A férfi letartóztatásáról még a hétvégén dönt a bíróság. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az esetet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.