Nagyon sokan fognak örülni ezeknek a jelentős fejlesztéseknek

Mintegy két és fél milliárd forintnyi fejlesztés valósulhat meg idén Encsen, ebből csaknem félmilliárd forint értékben a város saját költségvetésének terhére – közölte az MTI-vel a polgármesteri hivatal referense.

Forrás: MTI2024. 03. 02. 8:14
null
Forrás: Pexels.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Antal tájékoztatása szerint az önkormányzat saját forrásaiból finanszírozott projektjei mellett korábban elnyert uniós forrásokból fedezhető beruházások is megvalósulnak idén, összesen kétmilliárd forint értékben.

A fejlesztések között egyebek mellett önkormányzati lakások kialakítása, utak, járdák és parkolók kiépítése és felújítása, játszóterek létesítése, parkfejlesztések és intézményeket érintő felújítások szerepelnek.

Encs önkormányzatának képviselő-testülete kedden fogadta el a város költségvetését, amelynek fontos eleme volt, hogy a város és intézményei a forrásokat a lehető leghatékonyabban hasznosítsák a működés minőségének fenntartása mellett – olvasható a közleményben.

Borítókép: Illusztráció (Pexels.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.