Pedofil óvodai alkalmazottra csapott le a rendőrség Újbudán

A rá bízott óvodásokhoz közeledett egy pedagógiai asszisztens Újbudán, az egyik önkormányzati óvodában. A fiatalemberre ma csapott le a rendőrség. Úgy tudjuk, a nyomozás adatai arra utalnak, hogy a férfi valószínűleg homoszexuális.

2024. 03. 01. 15:02
Rear,View,On,Unrecognizable,Man,With,Child,Standing,In,Lift,
pedofilia
Illusztráció. Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szülőknek jó ideje gyanús volt az egyik újbudai intézményben dolgozó óvodai alkalmazott. Értesülésünk szerint a szülők félelmeit beigazolta a rendőrségi nyomozás, az egyenruhások ma le is csaptak a férfira. 

A fiatalember a baloldali irányítású önkormányzat egyik óvodájában dolgozott, és úgy tudjuk: a rá bízott óvodások felé közeledett.

Az eljárás szexuális kényszerítés miatt indult meg. Értesüléseink szerint a férfit előállították. A nyomozás eddigi adatai arra utalnak, hogy a fiatalember valószínűleg homoszexuális.

A részletek kapcsán megkerestük a rendőrséget, amint újabb információkhoz jutunk, azonnal közöljük.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.