Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Pezsgő lett volna belőle, de inkább megitták – a NAV még talált ezerüvegnyit

A készítmény fogyasztása ebben a formában nem ajánlott, a helyiek mégis „élvezték annak veszélyes mámorát”.

2024. 03. 22. 8:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint ezer palack pezsgőalapanyagot foglaltak le Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyik településén, egy elhagyatott épületben. A NAV az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, hogy járőreik jövedéki ellenőrzést tartottak egy Bodrog menti község elhagyatott ingatlanán, ahol egy ajtó nélküli, roskadozó helyiségben több mint ezer üveg, úgynevezett pezsgőalapbort (alapanyagot) találtak. A készítmény fogyasztása ebben a formában nem ajánlott, a helyiek mégis „élvezték annak veszélyes mámorát” – figyelmeztettek. A pénzügyőrök az 1028 üveg alapanyagot lefoglalták, bűnjelraktárba szállították, és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak – áll a közleményben.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.