Prostituáltakat futtató bűnözőket kapcsolt le a rendőrség + videó

A vádlottak szervezték a prostituáltak tevékenységét, a bevételüket elvették.

2024. 03. 01. 9:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség letartóztatását indítványozta egy házaspárnak, a fiuknak és egy velük élő nőnek, akik közel 300 millió forint bevételre tettek szert lányok futtatásából – derül ki a rendőrség oldaláról. Mint írják: megalapozott gyanú szerint a vármegyebeli kisvárosban élő család közel három éve futtat prostituáltakat Németországban. A sértettek között van olyan lány is, akit kiszolgáltatott élethelyzetével visszaélve vettek rá a szexuális szolgáltatások nyújtására. 

A vádlottak szervezték a prostituáltak tevékenységét, a bevételüket elvették. 

A pénz egy részét hazautalták, illetve abból a városban egy kávézót is üzemeltettek. A minősített emberkereskedelem, üzletszerűen elkövetett kerítés és pénzmosás bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés-elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon fog dönteni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Képernyőfotó/Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.