Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Szentkirályi Alexandra a budapesti közlekedésről: Olyan, mintha egy nagy parkoló lenne

A főpolgármester-jelölt ismét szembesítette Karácsony Gergelyt azzal, hogy városvezetőként mi lenne a dolga.

2024. 03. 27. 8:42
Karácsony
20230919 Budapest 
Forgalmi dugó a városban. 
Fotó: Mirkó István MI 
Magyar Nemzet
Forgalmi dugó a fővárosban. (Fotó: Mirkó István)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Karácsony a Facebookon híreszteli, hogy kevesebb a dugó a fővárosban, csak az a baj, hogy aki nem buszsávban közlekedik, az máshogy tapasztalja” – hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A főpolgármester-jelölt hozzáteszi, a saját bőrén tapasztalja minden egyes nap, hogy a Karácsony Gergely-féle közlekedési káosz mit is jelent valójában. 

Reggel van, indulok dolgozni, pontosabban csak indulnék, mert beragadtam a dugóba. Karácsony Gergely káoszt teremtett a közlekedésben, a főpolgármesternek köszönhetően akkora a dugó, mintha Budapest egy nagy közös parkoló lenne.

Szentkirályi kiemeli, Karácsony Gergely fölényesen oktatja a budapestieket, hogy ki, mivel közlekedjen, de egy főpolgármesternek nem az a dolga, hogy megmondja, hogy mivel menjünk dolgozni, hanem hogy előteremtse a közlekedési lehetőségeket.

„Karácsony ebben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egy kilométer sínt sem adott át az öt éve alatt” – vélte Szentkirályi Alexandra.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.