Tóba ugrott egy rendőr, hogy megmentse egy nő életét

A rendőrök a mentőszolgálat egyik munkatársával próbálták szóval tartani, de a nő egy hirtelen mozdulattal a hideg vizű bányatóba vetette magát.

Forrás: Police.hu2024. 03. 05. 18:47
Budapest, 2023. március 18. A lakótelep panelépületei tükrözõdnek az Újhegyi Bánya-tóban. A területen egykoron a Guttmann Izsák 1891-ben alapította téglagyár agyagbányája mûködött, melyet vízbetörés miatt meg kellett szüntetni. A három, 8-12 méter mély tó közül mára egy maradt, a többit feltöltötték. A mocsaras, sokáig elhanyagolt területen a parkot 1979-ben, Szász Péter tervei szerint Szocialista Brigádok parkja néven létesítették, társadalmi munkában az egykori téglagyári bányató körül. A Guttmann illetve a mostani nevén a Mély-tó 1970-es évek óta van az Újhegyi Horgász Egyesület kezelésében. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóba ugrott a rendőr, hogy megmentse egy nő életét. A rendőrök 2024. március 4-én reggel 8 óra előtt pár perccel kaptak riasztást, hogy a Sajónémeti és Sajópüspöki települések közötti bányatónál egy nő végzetes lépésre szánta el magát. Hozzátartozói aggódtak, de nem tudták megállítani őt.

Forrás: Police.hu

Miután az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének két munkatársa megérkezett a helyszínre, azt látták, hogy a nő már tó partján ugrásra készen áll.

A rendőrök a mentőszolgálat egyik munkatársával próbálták szóval tartani,

de a nő egy hirtelen mozdulattal a hideg vizű tóba vetette magát. Ekkor az egyik rendőr utánaugrott, és még pont meg tudta ragadni őt, a mentőszolgálat munkatársa pedig a másik rendőr segítségével a partra húzta.

mentés
Tóba ugrott egy rendőr, hogy megmentse egy nő életét (Forrás: Police.hu)

„A gyors helyzetfelismerés és a rendőr azonnali cselekedete mentette meg az utat tévesztett asszony életét, akit a mentősök a helyszíni ellátás után kórházba szállítottak” – írták a Police.hu oldalon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.