Újabb budapesti listát jelentettek be

A Szolidaritás Mozgalom már öt kerületben biztos indít polgármesterjelöltet, Hunvald György is újra megméreti magát.

2024. 03. 04. 9:25
Borítókép: Hunvald György (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fővárosi listát állít a Magyar Szolidaritás Mozgalom az önkormányzati választáson a civil partnereivel együttműködve. Székely Sándor, az egyesület elnöke elmondta, 

hogy az elmúlt évtizedek, évek és egyáltalán nem utolsósorban az elmúlt hetek pártpolitikai csatározásai egyértelművé tették, hogy a politikai pártok képtelenek bármifajta együttműködésre, 

hiszen mindig fontosabb számukra a politikai pozíció, mint az emberek érdeke.

– Budapest előtt számos probléma áll, amit a jelenlegi struktúrában képtelenség megoldani, elég ha a közlekedésre, a lakhatási válságra, a bűnözésre, az agglomerációban élők problémáira, a rozsdaövezetekre és a hajléktalankérdésre gondolunk – sorolta Székely Sándor, hozzátéve, a párt az elmúlt bő fél évben a programjáról beszélt a nyilvánosságban, az elmúlt hetekben pedig elkezdte bemutatni a jelöltjeit, mely folyamat a következő napokban, hetekben folytatódni fog.

Ismertette, hogy 

eddig öt kerületben állítottak polgármesterjelöltet, a VII. kerületben Hunvald György, a VIII. kerületben Simon György, Ferencvárosban Cséplő Dániel, Csepelen Kál Károly, míg a XXII. kerületben Dankóné Hegedűs Jolán indul a Szolidaritás színeiben.


 

 

Borítókép: Hunwald György (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.