Gyurcsányt szembesítették a viselt dolgaival

Az Alapjogokért Központ vezetője megválaszolt a DK-s pártelnöknek.

2024. 04. 15. 14:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsány úr, Gyurcsány úr… Nagy fazon maga. Magának van bőr a képén »oroszpropagandázni«?! Magának, aki korábban a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottságának titkára volt? Magának, aki 1989 májusában még arról nyilatkozott, hogy a Varsói Szerződésből való kilépés nem aktuális? (Miközben Orbán Viktor a Hősök terén a szovjet csapatok kivonását követelte.) Magának, aki 1989-ben még szervezte a KISZ-delegációt Észak-Koreába a kommunista Világifjúsági Találkozóra, mondván, hogy a phenjani út nem gondtalan üdülés, hanem igenis politikai misszió?” – üzent Gyurcsány Ferencnek új bejegyzésében Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. A DK-vezér ugyanis közösségi oldalán azt állította, hogy az Alapjogokért Központ orosz propagandát terjeszt.

 

Szükséges és arányos kegyetlenkedés Gyurcsány módra

Az Alapjogokért Központ főigazgatója emlékeztetett: Gyurcsány hátba döfte a saját korábbi miniszterelnökét, Medgyessy Pétert, majd párttársát, Kiss Pétert, hogy a kormányfői székbe puccsolja önmagát. Gyurcsány volt az, aki kézi kontrollal látta szükségesnek „fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit”, hogy tanuljanak meg „nem fölszisszenni minden pillanatban”. Szánthó Miklós azt is felidézte, hogy Gyurcsány lökte az államcsőd szélére az országot.

És mikor mindez a szégyen nyilvánosságra került, maga mit tett? Büszke volt a szégyenre, sőt, lovasrohamot vezényelt, szemeket lövetett ki. Tudja, én is ott voltam 2006. október 23-án az Astorián, és csak édesapámnak köszönhetem, hogy nem kardlapoztak meg, mert telefonon felhívott, hogy eszembe ne jusson a Deák felé menni, mert ott már verik az embereket

– fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója. Emlékeztetett: ezek után Gyurcsány Ferenc kijelentette, hogy az azonosítószám nélküli rendőrök kegyetlenkedései szükségesek és arányosak voltak. „Most (újra) Ön a madam a baloldali dollárkuplerájban, és tudom, már nagyon szeretné lebontani azt a fránya határkerítést, bevezetni a genderérzékeny iskolai tanterveket és »bátor« módon magyar katonákat küldeni Ukrajnába. Persze, azt mondják, a farkas sem azért eszi meg a bárányt, mert gonosz lenne: hanem mert egyszerűen ilyen a természete. Inkább azt javaslom magának, hogy tegye le a poharat, és »oroszügynök-ügyben« se higgyen el minden hülyeséget Hadházy Ákosnak. Utóirat: Egyébként én most értem vissza a Fiatal Republikánusok Nemzeti Konvenciójáról az USA-ból, ahol beszédet is tartottam kongresszusi képviselők és szenátorok előtt, méltatva Trump és Orbán közös harcát a woke és az olyan ocsmány nímandok ellen, mint maga is” – zárta gondolatait Szánthó Miklós.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK vezére (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.