Árulkodó fotó készült Gyurcsányról és Karácsonyról

A Fidesz főpolgármester-jelöltje nem hagyta szó nélkül a DK hétvégén tartott pártkongresszusát.

2024. 04. 15. 11:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Talán nem is kéne hozzáfűzni ehhez a képhez semmit, de megteszem” – jegyezte meg közösségi oldalán egy, a Demokratikus Koalíció (DK) pártkongresszusán készült fotóról a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra emlékeztetett: a Gyurcsány-párt a hétvégén ünnepelte, hogy Karácsony Gergely gyakorlatilag beolvadt a pártjukba.

Szentkirályi Alexandra megjegyezte, hogy a képek alapján jó hangulatban telt az este a régi cimborák között.

Szerintem viszont felháborító ez a pökhendiség, ahogy Karácsony parolázik Gyurcsánnyal és Dobrevvel a színpadon

– állapította meg a főpolgármester-jelölt. Aláhúzta: Gyurcsány Ferenc emberei irányítják a Városházát, ők sodorták csőd közelébe Budapestet, nem érdemelnek még egy esélyt.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, erődemonstrációnak szánt kampánynyitót tartott vasárnap délután a DK. Az eseményen helyet kaptak az MSZP és a Párbeszéd tagjai is, a két törpepárttal nemrégiben kötött véglegesnek tűnő választási megállapodást Gyurcsány Ferenc DK-ja. Az eseményen felszólaló politikusok igyekeztek biztosítani támogatóikat, hogy ők az igazi baloldal.

Borítókép: Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.