„Joggal feltételezhetjük, hogy egy bántalmazó férfi” – szakértők szólaltak meg Magyar Péterről

Több szakember is azt állítja, hogy Magyar Péter viselkedése rendkívül agresszívé vált, amióta a volt felesége kimondta, hogy házasságuk alatt verbálisan és fizikailag is bántalmazta őt. Hal Melinda klinikai szakpszichológus a Magyar Nemzetnek azt mondta Magyar Péter bejegyzései és megszólalásai fenyegetők

2024. 04. 05. 8:37
Magyar Péter Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A barátoktól, családtól való izoláció egy fontos manipulációs technika” – így reagált Hal Melinda, klinikai szakpszichológus arra az esetre, amikor a volt igazságügyi miniszter egy interjúban arról beszélt, már édesanyjával sem tudott zavartalanul telefonálni volt férje jelenlétében.

Varga Judit azok után beszélt házassága megpróbáltatásairól, hogy a volt férje a közösségi oldalán keresztül kezdte el fenyegetni. A volt igazságügyi miniszter családon belüli erőszakról, fizikai bántalmazásról és zsarolásokról is beszámolt. 

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó szakemberek szerint Magyar Péter reakciói és Varga Judit állításai alapján joggal lehet feltételezni, hogy Magyar Péter bántalmazó. 

A családon belüli erőszak gyanúját azonban Magyar Péter és az őt körül vevők is igyekeznek elbagatellizálni. Nagy Ervin például a napokban az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ki nem üvöltözik a családi életben?”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.