Keresik az esztergomi ralitragédia tanúit

A balesetről készült videókat is várnak.

2024. 04. 03. 7:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság várja azok jelentkezését, akik az Esztergom-Nyerges Rallyval kapcsolatban érdemi információval, illetve videófelvétellel rendelkeznek – kérte a rendőrség. Személyesen és az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámán is tehetnek bejelentést a szemtanúk, vagy a 112-es központi segélyhívón és a 06-34-517-777-es telefonszámon.

A felhívásban ugyanakkor kiemelték:

kizárólag azok a tanúk jelentkezzenek, akiknek olyan felvétel van a birtokukban, amely közvetlenül a baleset bekövetkezésével összefüggésbe hozható.

A verseny második napján, március 24-én 12 óra 20 perc körül Lábatlan és Bajót között az egyik versenyautó letért a kijelölt útszakaszról, és az aszfaltozott úton, illetve az út menti füves területen tartózkodók közé hajtott. A baleset a nézők elől elzárt területen következett be, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

A baleset következtében három férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, ketten életveszélyes, öten súlyos, egy fő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja, halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Borítókép: A baleset helyszíne Lábatlan és Bajót között (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.