Szívszorító fotón a versenyautó, amely a tömegbe hajtott vasárnap délután

A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Forrás: MTI2024. 03. 25. 5:05
Életveszélyre figyelmeztetõ felirat gumiabroncsokon az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy ember meghalt és akár harminc is megsérülhetett, amikor a 11. Esztergom–Nyerges Ralin egy versenyautó lesodródott az útról, és a nézők közé hajtott. A tragédiáról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt. Úgy tudni, hogy a baleset egyik halottja egy kislány lehet. 

A versenyt azonnal leállították, a helyszínre mentőhelikopterek, mentőautók is érkeztek. A balesetről napvilágot látott egy videó is, illetve több képet is közzétettek, az alábbin az az autó látható, amely a tömegbe hajtott. Az esetet vizsgálják. 

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.