Lezuhant egy repülő Martonvásárnál

Szombaton délelőtt történt a baleset.

2024. 04. 13. 12:43
Székesfehérvár, 2023. szeptember 10.
Helyszínelõk a börgöndi repülõtérnél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülõgép 2023. szeptember 10-én. A rendõrség közlése szerint az eddig ismeretlen ok miatt a börgöndi repülõnapon lezuhant sportrepülõgép egy parkoló személygépkocsi mellé esett, amely a becsapódó alkatrészektõl kiégett. Az elsõdleges adatok alapján a pilótán kívül egy ember tartózkodott a repülõgépen, õk a helyszínen életüket vesztették.  A személygépkocsi utasai közül hárman súlyos égési sérüléseket szenvedtek, õket a mentõszolgálat munkatársai kórházba vitték.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Martonvásár és Ráckeresztúr között elterülő mezőgazdasági területre csapódott délelőtt tíz óra körül egy kisrepülőgép. A rendőrség megkezdte a helyszínelést – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint

egy ember a helyszínen életét vesztette.

A Magyar Honvédség dél körül arról számolt be közösségi oldalán, hogy légi kutató-mentő szolgálata is részt vett Martonvásár környékén a kisrepülőgép keresésében.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.