Ma még ki lehet tölteni a zöldkérdőívet

Online nemzeti konzultációt indított a kormány.

2024. 04. 15. 14:53
Szeged, 2023. március 21.
Fotovoltaikus panelek az MVM Zöld Generáció Kft. 23,97 megawatt (MW) csúcs kapacitású új naperõmûvében  Szeged határában 2023. március 21-én. A 9,4 milliárd forintos beruházás költségeibõl 3,575 milliárd forintot fedezett uniós és hazai támogatás.
MTI/Rosta Tibor
Fotó: MTI/Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma éjfélig lehet kitölteni a zöld nemzeti konzultációt – emlékeztetett a Fidesz a közösségi oldalán.

A Magyar Nemzet korábban már beszámolt róla, hogy a zöld nemzeti konzultáció tétje, hogy Magyarország valóban részt vegyen a világban zajló energetikai fordulatban.

A nemzetközi elemzőházak szerint Magyarország rendelkezik majd 2030-ra a világban a negyedik legnagyobb, zöldenergia tárolására alkalmas gyártókapacitással Kína, az Egyesült Államok és Németország után

– hangsúlyozta korábban György László kormánybiztos. Hozzátette: a zöldenergiához kapcsolódó beruházások a következő évtizedekben megalapozzák Magyarország gazdasági növekedését és jól fizető munkahelyeit. Az ehhez kapcsolódó ágazatokon keresztül pedig több millió magyarnak nyújtanak majd biztos megélhetést.

A zöld nemzeti konzultációt a kormány honlapján lehet kitölteni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.