Menczer Tamás: A Fidesz–KDNP Európa legsikeresebb pártja + videó

Rengeteg támadás éri a kormánypárti szimpatizánsokat, ám Menczer Tamás mindenkit arra buzdít, hogy álljanak egyenes derékkal és kihúzott mellkassal, fölemelt fejjel, hiszen minden okuk megvan rá. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója azt is hosszan sorolta, hogy miért.

Forrás: Menczer Tamás Facebook oldala2024. 04. 07. 19:33
Fidesz's Communications Director, Tamas Menczer (Source: Facebook/Tamas Menczer)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás elmondta, mit javasol azoknak, akik  a Fidesz–KDNP-t és a kormányt támogatják – beszédét a közösségi oldalára is feltöltötte.

– Az látszik, hogy támadás alatt vagyunk. A kegyelmi ügy is ez volt és ez a cirkusz is az. A kegyelmi ügynél elmondták mindenkire, aki valaha a Fideszre szavazott, hogy pedofil – kezdte közösségi oldalára feltöltött videóját a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Magyar Péter tevékenységét támadásnak értékelte Menczer Tamás, aki elmondta, a Fidesz–KDNP Európa legsikeresebb pártja, de talán az egész világé is. Menczer Tamás emlékeztetett, a kormánypártok egymás után négy választást is főlényesen megnyertek. 

Ennek fényében a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója feltette a kérdést:  „Kik akarnak bennünket oktatni?” – majd hosszasan sorolta a baloldal kudarcait, illetve kiemelte, hogy a jelenlegi kritikusok közül Magyar Péter még csak választásokon sem indult soha.

„Mi ezt nem lottón nyertük. Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók”

– kezdte sorolni a kormány eredményeit Menczer Tamás.

Ennek fényében Menczer Tamás bátorságra buzdít mindenkit, aki a kormánypárttal szimpatizál. Menczer Tamás bátorította a nézőket, legyenek büszkék, hiszen minden okuk megvan arra, hogy „egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak”.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook/ Menczer Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.