Rejtélyes haláleset az oroszlányi tóban

A víz mindössze egy méter mély volt.

Forrás: Bors2024. 04. 16. 20:10
fulladás, víz
Illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragédia történt Oroszlánynál, a Malom tó környékén. A helyiek tűzoltók és rendőrök érkezésére, hangos szirénázásra figyeltek fel április 13-án kora reggel – hívta fel a figyelmet a Bors.

Egy férfi rejtélyes körülmények között a vízbe került, a szemtanúk pedig már csak az élettelen testét vették észre

– emelték ki.

Fotó: Bors/olvasói fotó

Arra lettünk figyelmesek a párommal, hogy tűzoltó szirénázik az ablakunk alatt. Kinéztünk, és akkor láttuk, hogy szállnak ki és mennek a tóhoz rendőrökkel. Akkor mi már gondoltuk, hogy nagy lehet a baj sajnos. Pár perc múlva ki is emelték a vízből a holttestet, egy férfit

– mondta el a portálnak egy szemtanú, aki hozzátette: a férfi táskája a víztől nem messze egy padon volt.

Többek is értetlenül állnak azonban a tragédia előtt, ugyanis elmondták, hogy a tó vize sekély:

Alig egy méter magas, jó, ha derékig ér az egész. Nem tudom, hogyan lehet oda belefulladni, de tény, hogy nem ez az első ilyen eset

– mondta egy környékbeli. Hozzátette: lehetséges, hogy a víz alatti iszap okozta a tragédiát, mivel lehet nagyjából kétméternyi, ami mélyebb is, mint maga a víz.

A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, akik elmondták, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel: „A rendőrségre április 13-án 7 óra után érkezett a bejelentés, hogy Oroszlány, Malom tóban egy élettelen férfitestet találtak. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, idegenkezűség nem merült fel”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.