Baleset történt Óbudán, délután egy kicsit megállt az élet az Árpád hídon

Helyszíni bírságot kapott a baleset okozója.

Forrás: Magyar Nemzet2024. 04. 16. 15:37
illusztráció, rendőrautó
Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két személyautó ütközött Budapest III. kerületében, az Árpád híd budai oldalán – erősítette meg a Magyar Nemzet információit Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, az egyik autót áramtalanították. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – fűzték hozzá. Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre azt válaszolta, hogy a mentőket nem riasztották a helyszínre, így feltehetően a balesetben nem sérült meg senki. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az alábbiakat írta:

A BRFK-ra 2024. április 16-án 13 óra 54 perckor érkezett bejelentés arról, hogy az Árpád hídon a budai oldalról a pesti irányba történő haladásuk közben két személygépkocsi ütközött. Az eset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Hozzáfűzték, a rendőrök a baleset okozójának helyszíni bírságot szabtak ki, a helyszíni intézkedés pedig délután fél négykor véget ért. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.