Tömegverekedés volt az egyik budapesti plázában, tizenegy embert gyorsan be is vittek a rendőrök

Bagatell ügy miatt tört ki a balhé.

Forrás: Metropol2024. 04. 10. 15:37
A Westend bejárata Fotó: MTVA/Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tömegverekedés tört ki kedd este a Westend bevásárlóközpont tetőteraszán. A Metropol információi szerint egy tinédzserekből álló banda esett neki két idegen, szintén kamasz gyereknek. 

Állítólag a verekedésben több több fiatal lány is részt vett, a rendbontókat egy férfi próbálta meg szétválasztani. A portál úgy tudja, a körülbelül tíz emberből álló kamasz banda azért eshetett neki a másik kettőnek, mert másképp öltözködtek. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek és a legtöbbjüket igazoltatták, majd elvezették.

A portál megkereste a rendőrséget, hogy megtudja, mi a valóság, ők a válaszukban azt írták, hogy április 9-én este fél hatkor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy egy terézvárosi üzletközpont tetőteraszán több ember összeverekedett. A közlés szerint a rendőrök a helyszínről tizenegy embert előállítottak a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra. 

Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a VI. kerületi nyomozók tíz embert hallgattak ki gyanúsítottként.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.