Visszalép Vitézy Dávid javára az egyik főpolgármester-jelölt

A Jobbik aspiránsa bejelenést tett.

2024. 04. 19. 15:23
Brenner Koloman és Vitézy Dávid
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot, az európai parlamenti választáson pedig a szintén civil jelöltet, a Jobbik – Konzervatívok listavezetőjét, Róna Pétert támogassák – jelentette be közösségi oldalán Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje.

A politikus azzal indokolt, hogy novemberben azért fogadta el a felkérést, mert szerinte a jelöltek zsákmányként tekintenek a fővárosra, „már jó előre szétosztva a még el sem ejtett medve bőrét”.

Megjegyezte azt is, hogy bár nem ért mindenben egyet Vitézyvel, a jelölt személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy a polgárok valódi problémáit meghallva, és nem a pártközpontokból diktált megoldásokkal álljon elő.

A június 9-i választáson Karácsony Gergelyt a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd is támogatja. A Fidesz–KDNP jelöltje Szentkirályi Alexandra, a Mi Hazánk Mozgalom Grundtner Andrást indítja, míg Kajtor Gábor a Szabad Ország Mozgalom színeiben állhat rajthoz. 

Borítókép: Brenner Koloman és Vitézy Dávid (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.