Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Egy sávon haladt a forgalom az M6-os autópályán

Személyi sérüléssel járó baleset történt a 43-as kilométerszelvényben.

2024. 05. 21. 18:58
Gödöllõ, 2024. március 12.
Ütközésben roncsolódott autó az M31-es autópálya M0-s felé vezetõ oldalán 2024. március 12-én. A Gödöllõ közelében történt balesetben elõször egy személyautó és egy teherautó ütközött össze és egy ember könnyebben megsérült. Ezután a teherautónak nekihajtott egy másik személygépkocsi; ennek sofõrje, egy gödöllõi férfi életét vesztette.
MTI/Mihádák Zoltán
illusztráció Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyi sérüléssel járó baleset történt kedden nemsokkal délután három óra előtt az M6-os autópálya 43-as kilométerszelvényében, a Dunaújváros felé vezető oldalon. A baleset körülményei még tisztázatlanok, mindössze annyit lehet tudni, hogy két autó összeütközött.  

A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végezték.  

azonban nem sokkal délután öt óra előtt megindult a forgalom egy sávon – tájékoztatott a rendőrségi portál 

A besnyői szakaszt az autósok Ráckeresztúrnál a 6-os számú főút irányába tudják elkerülni, az autópályára pedig a 49-es kilométerszelvényben, Iváncsánál tudnak visszatérni.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.