Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

„Lassan odajutunk, hogy Dobrev Klára kicsit ritmusosabban hazudik, mint a férje”

Az óbaloldal egyszer már tönkretette az országot, most pedig a Kánaánt ígérik.

2024. 05. 24. 20:55
Budapest, 2023. október 22.
Gy. Németh Erzsébet alelnök, Molnár Csaba ügyvezetõ alelnök, Dobrev Klára európai parlamenti képviselõ, Gyurcsány Ferenc pártelnök, Komáromi Zoltán országgyûlési képviselõ és Varju László alelnök (b-j) a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én.
MTI/Hegedüs Róbert
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az óbaloldalnál itt van a Gyurcsány úr, meg a Gyurcsányné asszony, akik már az országot néhányszor tönkretették – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban arra is emlékeztetett, hogy 2010 előtt „csak” egy válság volt, egy gazdasági válság, és ők derekasan tönkre is tették az országot ennek apropóján.

Elvették a nyugdíjat, egyhavi bért, megszűntek a munkahelyek, a rezsit tizenötször emelték, a gázt a háromszorosára, a villanyt a kétszeresére és lehetne sorolni

– idézte fel a kommunikációs igazgató. Hozzátette: most meg azt látja, hogy Gyurcsányné kiáll, és szemrebbenés nélkül elmondja, hogy ha ők lennének, akkor lenne itt nyugdíj, bérek, Kánaán, minden, amit el lehet képzelni.

Én nagy tisztelettel vagyok a hölgyek felé, az urak felé is, de a hölgyek felé különösen (…) és természetesen Dobrev Klárának is megadom azt a tiszteletet, amely minden hölgynek jár, de ezzel együtt el kell mondani: lassan odajutunk, kicsit ritmusosabban hazudik, mint a férje.

– mondta Menczer Tamás. Majd jelezte: azért az nem kis dolog.

Tudjuk, hogy ők már az országot tönkretették, azt is tudjuk, hogy belevinnék az országot a háborúba. Gyurcsány úrról van egy felvétel, amelyen azt mondja, hogy háborúban fegyver kell a kézbe – idézte Gyurcsány Ferenc szavait a kommunikációs igazgató.

Volt lehetőségem a parlamentben válaszolni, hogy abban a háborúban visszalőnek, és nem vízipisztollyal

– mondta Menczer Tamás. Hozzátette: ezekkel a mondatokkal azért nem ártana óvatosabban bánni.

Azt kérem önöktől nagy tisztelettel és önökön keresztül mindenkitől, akit elérnek, hogy ha módjukban áll, akkor legyenek ott június 1-jén a békemeneten, aztán 9-én a szavazáson is

– zárta gondolatait a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.