Magyar Péter bohóc sipkát kapott csúfos kudarca után

Az internet népe nem kímélte a baloldal legújabb messiását

2024. 05. 07. 19:10
Debrecen, 2024. május 5.
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom elõtt tartott anyák napi nagygyûlésen 2024. május 5-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom elõtt tartott anyák napi nagygyûlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Trombitás Kristóf is reagált arra a hírre, hogy Magyar Péter pártja, a Tisza Párt mégsem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat. A visszalépésről korábban már a Magyar Nemzet is beszámolt.

Magyar Péter az indulástól való elállást azzal magyarázta, hogy olyan emberek kerültek fel a Tisza Párt listájára, akik „álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak”. Azonban elképzelhető, hogy ezt csak a korábban is felszínre törő üldözési mániája mondatja vele. Ahogy azt sem lehet kizárni, hogy ezzel csak takargatni szeretné azt, hogy vidéken nincs annyi támogatója, mint amennyit remélt és nem gyűlt össze a kellő mennyiségű aláírás.

Trombitás Kristóf a közösségi oldalán is felidézte a történteket: „Magyar Péter ma jelentette be, hogy képtelenek voltak elegendő ajánlást szerezni vidéken, ezért nem állítanak megyei listákat.”

Persze kamuzott, hogy ez miért is alakult így, de a lényeg ennyi: az arc nagy, csak támogatottság nincs vidéken.

– írta. Majd feltette Magyar Péternek a kérdést: „Vonultok azért majd nagyobb városokban továbbra is?”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.