Élő közvetítés
Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Magyar Péter elérését ezért tekerhette fel a Facebook

Magyar Péter embere nem hajlandó a sajtó kérdéseire válaszolni.

2024. 05. 24. 8:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Írtam tegnap egy Magyar Pétert illetően kritikus posztot. Szépen terjedt is. Egy darabig. Aztán jött egy üzenet a Facebooktól, hogy problémák vannak az oldalammal, veszélyben a növekedés, itt kérem szabálysértések vannak. Próbáltam végigkattintani, de csak annyit közölt, hogy automatikusan megjelölt tartalmakkal van gondja” – írta Facebook-bejegyzésében Czeglédi Zoltán.

A balos elemző kiemelte: nem tudjuk, mi alapján korlátoz bennünket a Facebook, nem tudunk kihez fordulni, mégis komoly szerepe van a platformnak egy szuperválasztási évben.

Úgy véli: erről egy valódi újságíró megkérdezné a Tisza Párt EP-listájának második (Magyar Péter itthon maradása esetén: listavezető) jelöltjét, Dávid Dórát, aki a Facebook anyacégének jogtanácsosa Londonban. Mint mondta, lenne mit kérdezni arról is, hogy brüsszeli képviselőként mit javasol és hogyan szavaz majd ebben a kiemelt uniós témában. De a hölgy továbbra sem hajlandó a valódi sajtó kérdéseire válaszolni. „Miközben a teljes Magyar Péter-jelenség eredetileg arra épült, hogy milyen sokan lájkolják (és valóban: egy-egy posztjára több lájk jön 280 000 körüli követőből, mint az amerikai elnöknek 11 millióból, ó, ez biztos normális így), szóval nagyon könnyű ám úgy sikeresnek lenni e dimenzióban, ha a Facebook téged iszonyúan nyomat, míg a kritikusaidat korlátozza, letiltja, bünteti” – írta.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.