Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók egy bútorgyárhoz + fotók

Gyakorlatot tartott a katasztrófavédelem Zalában.

2024. 05. 25. 11:03
tűzoltók
Fotó: Zalaegerszeg HTP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sérülteket mentettek a zalaegerszegi tűzoltók egy zalai bútorgyárban, szerencsére most csak egy mentési gyakorlatozás részeként – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán.

A bejegyzés szerint a gyakorlat alatt a katasztrófavédelem szakembereinek szükségük volt a legspeciálisabb eszközeikre is, ezért teljes lovassággal vonultak fel. Hozzátették: kellett is a segítség, hiszen emberi életekről volt szó, egy füsttel telítődött, hatalmas épületben.

A gyakorlat sikeres volt, a műveletről készült képek mellé azt írták:

A Kincs, ami nincs című klasszikusban elhangzó tanulság alapján, vagyis „Egyre keményebb vagy, Frisco! Egyre”, mi is elmondhatjuk, hogy a zalaegerszegi kollégák egyre keményebbek. Egyre

 

Borítókép: Felvétel a gyakorlatról (Fotó: Zalaegerszeg HTP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.