Orbán Viktor a békemenetről: Együtt a legvastagabb falon is átmegyünk

Jöttünk, láttunk, és újra győzni fogunk! – közölte a miniszterelnök.

2024. 05. 19. 12:26
Budapest, 2022. március 15.
A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevõi vonulnak a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.
Fotó: MTI/Kovács Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hiába volt az ellenség hatalmas, mi nem futottunk el, és most sem fogunk meghátrálni, mert tudjuk, hogy együtt fogjuk végigcsinálni – mondta Orbán Viktor a békemenetről egy korábbi beszédében, amelyet a Fidesz közösségi oldalán közzétett új videóban idéztek fel.

– Nézzetek a mellettetek állóra. Ha a szemébe néztek, láthatjátok, rá számíthattok. Ő mindent meg fog tenni, hogy akár a legvastagabb falon is átmenjünk – jelentette ki a miniszterelnök.

Ez a mi erőnk, ez a mi hátországunk, és nincs annyi dollár vagy annyi euró a világon, ami ezt elvehetné tőlünk. Jöttünk, láttunk, és újra győzni fogunk

– hangsúlyozta a kormányfő.

Mint a Magyar Nemzet már megírta, Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz június 1-jén a békemeneten. Bayer Zsolt publicista reggel arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy a háború Nyugat általi eszkalálása, a szlovák miniszterelnök elleni merénylet keltette gyűlölethullám miatt sosem volt még ilyen aktuális a békemenet, amelyen „erőt kell mutatni”.

 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.