Szentkirályi Alexandra egy játék autóval mutatta be, miért kell leváltani Karácsony Gergelyt

A Fidesz–KDNP főpolgármester- jelöltje szerint Karácsony Gergely szeret játszadozni a közlekedőkkel.

2024. 05. 17. 10:57
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Fotó: Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Közlekedési káosz és autókitiltási-botrány. Ilyen ma Karácsonyék Budapestje, de ő képtelen felfogni, hogy mennyit szenvedünk a dugókban és mihez kezdenének az autósok autó nélkül – fogalmazott Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nem meglepő, hogy nincs tisztában ezekkel a dolgokkal a főpolgármester, ha jogsija sincs, szolgálati autójával pedig a buszsávban hordja a sofőrje.

Mint jelezte, tett még egy próbát, hogy bemutassa, mennyire nem lehet ma haladni Budapesten. – Mivel a főpolgármester szeret játszadozni a közlekedőkkel, ezért megmutattam, hogy egy játék autóval is gyorsabban lehet haladni, mint az igaziakkal. Ez elkeserítő – rögzítette Szentkirályi Alexandra. Hozzátette:

Változást Budapesten!

Borítókép: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.