Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Szentkirályi Alexandra Karácsonynak: Elegünk van magából és leváltjuk önt és Gyurcsányékat is!

Karácsony Gergely nyafogásáról készített videót a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Forrás: Facebook2024. 05. 26. 11:22
Budapest, 2019. október 12.
Karácsony Gergely fõpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyûlési képviselõ, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ég kék, a fű zöld, Karácsony pedig nyafog  – kezdte közösségi oldalán közzétett videóját Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Karácsony Gergely egy közelmúltban adott interjúban arra panaszkodott, hogy ha a sajtó őt kérdezi, általában felmerül az a témakör is, hogy mikor találkozott utoljára Gyurcsány Ferenccel.

Szentkirályi Alexandra a főpolgármester szavaira úgy reagált: – Karácsony beállt a Gyurcsány házaspárt védőszárnyai alá, és most azon hisztizik, hogy miért kérdezik erről?! Hát azért, kedves főpolgármester úr, mert ön százmilliókat folyat el a budapestiek pénzéből Gyurcsányéknak, miközben a DK-nak kampányol vidéken. Ha nem feketeöves Gyurcsány-katonákkal vette volna körbe magát, akkor talán nem erről kérdeznék a főpolgármester urat. 

Siránkozás és hiszti helyett a budapestiekért kellett volna dolgozni és nem Gyurcsányért. De már késő, elegünk van magából és leváltjuk önt és Gyurcsányékat is!

– mondta a videóban a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

 

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.