Szentkirályi: Karácsony autókitiltási botránya kiakasztja a kamumétert

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje újabb hazugságról rántotta le a leplet.

2024. 05. 30. 12:33
dugó, karácsony, ámon ada, kitiltás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy korábbi interjúban Karácsony már beszélt az autókitiltásról és az alacsony kibocsátású zónákról. A főpolgármester korábbi választási programjában már szerepelt az alacsony kibocsátású zónák kijelölése, amelyet továbbra is fenntart. 

Nevezzük nevén a dolgokat, ez nem alacsony kibocsátású zóna, hanem autókitiltási zóna. Karácsony autókitiltási botránya kiakasztja a kamumétert

 – emelte ki Szentkirályi Alexandra. A kormánypártok főpolgármester-jelöltjének videójából kiderült, hogy Ámon Ada, Karácsony Gergely bizalmasa több zónát is elképzel a városban, ezek egyike az ultra low emission zóna, ahova csak biciklisek és gyalogosok mehetnek, ezt pedig követné egy nagyobb kör, ahova csak elektromos járművekkel vagy tömegközlekedéssel lehet bejutni. 

Tagadhatják, de lebuktak, június 9-én pedig elbuknak. A budapestieknek olyan főpolgármesterre van szükségük, aki a főváros ügyeivel foglalkozik Gyurcsányék ügyei helyett. Gyurcsányékat le kell váltani.

– jelentette ki Szentkirályi Alexandra. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.