Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Új funkció az Instagramon: tizenöt percig meggondolhatjuk, mit írunk

A beszélgetőtársunk nem fogja látni, mit csináltunk.

2024. 05. 23. 6:45
Instagram
Fotó: Tada Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megérkezett a 15 perces szabály az Instagramra, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a felületen folytatott privát beszélgetések során utólag szerkesszék a már elküldött üzeneteket, erre pedig 15 perc áll  majd a rendelkezésünkre – írja a Player.hu.

Ehhez semmi mást nem kell tennünk, mint nyomva tartani a javítani kívánt üzenetet, majd a felugró listából kiválasztani a ceruza ikonnal jelzett módosítás opciót, végül korrigálni, amit szeretnénk. A beszélgetőtársunk nem fogja látni, mit módosítottunk a szövegen, mindössze a javított üzenet felett megjelenő szerkesztve / edited felirat utalhat arra, hogy valamit változtattunk az eredeti szövegen.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Tada Images)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.