A rendőrség is keresi a szolnoki pókembert + videó

Veszélyes mutatványt hajtott végre.

2024. 06. 19. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a szolnoki híd járófelületén, hanem az egyik pillérén sétált inkább egy férfi – írja a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hírportál. A vakmerő, szolnoki hídemberként elhíresült személy a Tiszavirág híd egyik pillérén sétálgatott, a megdöbbentő jelenetről felvétel is készült.

A videót kommentelők közül sokan viccesnek, mások inkább felháborítónak és elszomorítónak vélték. Egyesek szerint csupán filmforgatásról van szó,

de voltak, akik szerint ez már nem vagányság, és már amiatt is aggasztó, hogy a videót megtekintő fiatalok esetleg követik a hídpilléren sétálgató példáját.

Az egyelőre nem derült ki, hogy a felvételen ki látható és miért választotta sétája helyszínéül a Tiszavirág híd egyik pillérét, de az biztos, hogy a rendőrség is szeretne választ kapni néhány kérdésre. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság ugyanis közölte, hogy ismeretlen elkövető ellen garázdaság szabálysértés miatt folytatnak eljárást.

A szolnoki pókember ügyét a rendőrség is vizsgálja (Forrás: Facebook)

Borítókép: A szolnoki Tiszavirág híd (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.