Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Azt hazudta a mentőknek, hogy fáj a mellkasa, elképesztő arcátlansággal próbálkozott, amikor odaértek hozzá

Nagyon csúnyán beszélt velük, amikor kiderült, hogy hazudott.

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat2024. 06. 28. 12:20
Budapest, 2022. december 18.
Az Országos Mentõszolgálat megkülönböztetõ jelzést használó mentõautója halad a fõvárosban este, Csepelen, II. Rákóczi Ferenc úton.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
illusztráció Fotó: MTVA/Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy Pest vármegyei férfi kérte a mentők gyors segítségét az éjszaka közepén kibírhatatlan mellkasi fájdalomra kivatkozva – adta hírül közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. 

A mentők tehát perceken belül a helyszínre értek és meg akarták vizsgálni a „beteget”, aki elmondta, hogy csak 

pénzt akart kérni az életmentőktől, mert egy közeli szórakozóhelyen minden megtakarítását elköltötte.

A mentők kérdésére, hogy a bejelentésnek megfelelően, valóban fáj-e a mellkasa azt válaszolta, hogy csak azt akarta, hogy biztosan kimenjen hozzá egy mentő. Bár meg akarták vizsgálni a férfit, ő ezt határozottan elutasította. A mentőautó sofőrje még az egyik szendvicsét is felajánlotta a férfinak, aki agresszíven, fenyegetésekkel és káromkodással reagált arra, hogy nem kapott pénzt a további mulatásra, majd faképnél hagyta az életmentőket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.