Baleset történt az M0-son

Hétfő reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2024. 06. 24. 7:47
Fotó: MTI/Varga György
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút keleti szektorában az M5-ös autópálya felé Maglód térségében egy furgon balesetet szenvedett. A 46-os kilométernél a belső sávot foglalja el a sérült jármű – tudatta az Útinform.

Az M1-es autópályán Budapest felé a Herceghalom és Biatorbágy közötti szakaszon szalagkorlátnak ütközött egy személyautó. A 24-es kilométernél a külső és a leállósávot zárták le. Jelentősebb torlódást nem okoz, de lassítani kell az egy sávra szűkült pályaszakaszon.

Az M3-as autópályán Hatvan és Budapest között, főleg Bag és Gödöllő között telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom.

Az M4-esen a főváros felé vezető oldalon a 30-as kilométernél, az Üllő–Gyömrő csomópont közelében az erős forgalom miatt kell jelentős lassulásra készülni.

A 22-es főúton Ipolyszög és a Dejtári elágazás között két kamion ütközött össze. A 15-ös kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

A 82-es főúton Ravazd külterületén egy kisbusz és személygépkocsi ütközött össze. Az 53-as kilométernél a forgalom félpályán halad.

Erős a forgalom a Budapest felé vezető utakon, telítettek a sávok a főváros felé

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Budakalásztól,
  • a 31-es főúton Maglódnál,
  • az 51-es főúton Dunaharaszti térségében és
  • a Csepel sziget útjain.

Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as kilométernél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom.

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt lezárták a Drégelypalánkot az országhatárral összekötő utat (2208-as jelű út) az 1-es és a 2-es kilométer között.

Az áradások miatt a Duna alsó szakaszán, Paks és Géderlak között szünetel a kompátkelés, hétfőn indul újra.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.