Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Böröcz László a Vár bevételére készül

A kormánypártok polgármesterjelöltje és csapata a korrupciógyanúba keveredett baloldali polgármester legyőzéséért mozgósít.

Forrás: Böröcz László Facebook-oldala2024. 06. 08. 15:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az I. kerület visszahódítására készül Böröcz László, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje. A kormánypárti politikus a Facebookon közzétett videójában bemutatta, lázasan dolgozik a budai Vár megtisztításán, segédkezett a graffitik eltávolításában, csiszolta a köztéri padokat, valamint gyűjtötte az eldobált szemetet, lefestette a baloldali kerületvezetés által elhanyagolt lépcsőkorlátokat, de növényeket is ültetett a kerület valódi zöldítésért.

Mint arról beszámoltunk, nagy mozgósításra készül a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

Borítókép forrása: Böröcz László (Forrás: HÍR TV)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.