Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Deutsch Tamás: A dollárbaloldal az összes háborúpárti előterjesztést megszavazta az EP-ben!

Hogyan fogja a béke irányába tolni az európai politikát az, ha a Fidesz–KDNP nyeri a hazai európai parlamenti választást? A témáról Deutsch Tamást, a Fidesz–KDNP EP-listavezetőjét kérdezték a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

Forrás: HÍRTV2024. 06. 06. 21:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Három nappal vagyunk a választások előtt, most mit értékel ön a legforróbb témának? – tette fel a kérdést a műsorvezető, Velkovics Vilmos.

– A legjelentősebb kérdés, hogy megálljt tudnak-e parancsolni a békepárti erők az Európai Unió háború felé rohanásának

válaszolta Deutsch Tamás, majd hozzátette:

Én értem, hogy az összes háborúpárti politikai erő érdeke, hogy megpróbálja elbagatellizálni ezt a kérdést. De 108 milliárd eurót tolt bele az Európai Unió Ukrajnába, és ennek döntő részét a háborúba. Megszámlálhatatlan hadi eszközt bocsátott Ukrajna rendelkezésére. Legkevesebb ötszázezer ember halt meg ebben a háborúban. Meg kell állítani ezt az őrültek házát!

A teljes beszélgetés alább megtekinthető:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.