Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Egymillióba is kerülhet egy este a Magyar Péter által kedvelt szórakozóhelyen

Nem spórolt az italon a jelek szerint Magyar Péter.

Forrás: Origo2024. 06. 22. 9:58
Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az agresszív baloldali politikus, Magyar Péter megtámadott egy embert péntek hajnalban egy elit szórakozóhelyen Budapest belvárosában, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak a hatóságok. Az Origó szerint, a belvárosi klubról azt érdemes tudni, hogy rendkívül trendi, akár egymillió forintot is el lehet költeni egy éjszaka a szórakozóhelyen. 

Biztonsági emberek vezették ki Magyar Pétert Budapesten pénteken hajnali négy óra tájban egy, az úgynevezett felső tízezer által kedvelt klubból. Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, 

nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.

Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett, sőt egy vendégre rátámadt és ellopta a telefonját. Több alkalommal alakult ki tettlegességgel fenyegető szituáció, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív beszólásokat.

Az Origó most részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a baloldali politikus botrányt keltett. A legdrágább whiskyből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150–250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.