Elhunyt Bányai Gábor hoteligazgató

Mindössze 37 éves volt.

Forrás: Turizmus.com2024. 06. 18. 19:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn egy kisteherautó halálra gázolta lakhelyén, Rakamazon Bányai Gábort, a tokaji borvidék egyik új generációs személyiségét, a mádi Hotel Botrytis igazgatóját – írta a Turizmus.com.

A szemtanúk elmondása szerint a szállodavezető egy út szélén álló kamion elől lépett ki, amikor elütötte a jármű. A kiérkező mentőknek sikerült ugyan stabilizálni az állapotát, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították, ám ott belehalt sérüléseibe.

Bár a baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, nem tudták megmenteni az életét. Mindössze 37 éves volt.

A Frissmédia.hu egy helyi szemtanú szavait is közölte, aki szerint a környék életveszélyes, még zebra sincs, és bár a problémát a város önkormányzatának jelezték már, ennek ellenére semmi nem történt.

Borítókép: Bányai Gábor (Forrás: Facebook/Bányai Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.