Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Horror a balatoni vasútállomáson: idős asszonyt rántott magával a vonat

A mentősök vasárnap egy 70 éves asszonyt szállítottak el a vasútállomásról súlyos sérülésekkel – írja a Bors. A szemtanúk szerint a szatyra akadt be a vonatba, ami magával rántotta az asszonyt.

2024. 06. 28. 10:12
A zamárdi vasútállomáson történt a szerencsétlenség Forrás: Wikipédia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vérfagyasztó jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik múlt vasárnap utaztak vonattal a Balaton déli partján. A zamárdi vasútállomásról elinduló vonat peronján egy idős asszony szatyra beakadt a vonat ajtajába, másik fele pedig rátekeredett a csuklójára – írja a Bors. Hiába próbálta magát kiszabadítani, a vonat elindult vele együtt. 

Több szemtanú úgy látta, hogy az idős hölgy beesett a vonat alá, egy csoport horvát turista pedig sírva fakadt a bulvárlap beszámolója szerint. Később szerencsére kiderült, hogy az asszony néhány sérüléssel megúszta az esetet. A Bors olyan szemtanúkat is talált, akik látták, hogy az esés után az asszony él. Egyikük elmondása szerint az idős hölgynek ugyan vérzett a feje és a térde, amikor a mentők elvitték, de szerencsére életben volt, nem zuhant a vonat kerekei alá.

A Bors megkeresésére az Országos Mentőszolgálat is megerősítette, hogy kórházba kellett vinniük az asszonyt. Mint írták: 

„Zamárdiban megsérült egy 70 éves nő, akit súlyos sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba.”


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.