Jó hír az időseknek: már ingyenesen letölthető a Gondosóra applikáció is

Jobb kommunikáció, gyorsabb segítségnyújtás baj esetén.

Forrás: Facebook2024. 06. 23. 12:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már ingyenesen letölthető a Gondosóra applikáció, amely még nagyobb biztonságot nyújt – közölte közösségi oldalán Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója. Nyitrai elmondta: az appot a Gondosóra felhasználója és a hozzátartozója is letöltheti a telefonjára, így értesítést kaphatnak akkor, ha az idős ember veszélyhelyzetbe kerül, megnézhetik a legfrissebb információkat, 

de például azonnali riasztást kapnak, ha az esésérzékelő balesetet észlel.

 

Könnyebb kezelőfelület, gyorsabb segítség

– Az új, ingyenes alkalmazással gyorsan intézhetik az adatmódosításokat vagy az esetleges hibabejelentést is – mondta a videóban a főtanácsadó, hozzátéve: ezekkel és még sok egyéb más funkcióval sokkal hatékonyabb a gondoskodás , magasabb szintű a biztonság.

„Az ingyenes Gondosóra alkalmazás iOS-en és Androidon egyaránt elérhető!  Töltse le ön is mobiltelefonjára. Ne feledjék: a Gondosóra segítség egy gombnyomással, most már okostelefonra is”

–  zárta mondandóját Nyitrai Zsolt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.