Két balesetnél is segítettek a büntetés-végrehajtás munkatársai

Az állomány tagjai azonnal biztosították a helyszínt.

2024. 06. 05. 11:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Példás helytállásról tettek tanúbizonyságot a büntetés-végrehajtás munkatársai, amikor nemrég két különböző közlekedési baleset helyszínén is segítséget nyújtottak – számolt be az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. A szervezet felidézte:

a tiszalöki műveleti egységének tagjai lövészetre tartottak, amikor egy útról lesodródott személygépkocsira lettek figyelmesek Hajdúnánás és Tiszavasvári között. Az autóban egy felnőtt és három gyermek utazott. A műveleti egység tagjai a katasztrófavédelem munkatársaival együttműködve azonnal megkezdték a sérültek ellátását a mentőszolgálat kiérkezéséig.

A másik eset pedig szerdán történt, amikor az 51-es főúton, Dömsöd előtt a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet állománya éppen úton volt Állampusztára, amikor egy baleset helyszínére értek. A szervezet tagja azonnal biztosították a helyszínt, valamint irányították a forgalmat a rendőrség és a katasztrófavédelem kiérkezéséig, így elősegítve a további balesetek megelőzését és a mentési munkálatok zökkenőmentes végrehajtását – közölték.

 

Borítókép: Két balesetnél is segítettek a bv. munkatársai (Forrás: BVOP)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.