Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Megöltek egy férfit Kecelen

A tettes biciklivel próbált elmenekülni, de elfogták.

2024. 06. 17. 11:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Italozás közben összeveszett egy férfi és a szállásadója június 14-én, péntek este egy keceli házban – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel.

Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, majd ököllel megütötte, végül elővett egy kést, amivel nyakon is szúrta vitapartnerét.

Az esetnek szemtanúja is volt, aki kimenekült a házból, és segítséget kért. A rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait egy szomszéd azonnal értesítette, majd az áldozat segítségére siettek. A hatvanhat éves férfit kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A gyanúsított a történtek után biciklivel akart elszökni, ám a járőrök a bűncselekmény helyszínének közelében elfogták.

Az emberölés bűntettével gyanúsítható keceli lakost a megyei bűnügyi igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Borítókép: A gyilkos fegyver (Fotó: rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.