Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Menczer Tamás elmondta, mit fog tenni Orbán Viktor a választások után + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, a miniszterelnök csak akkor tudja megvédeni a békét, ha a magyar emberek támogatják.

2024. 06. 03. 18:03
MENCZER Tamás
Fotó: Purger Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A választások után Brüsszelben tartanak miniszterelnöki találkozót, ahova minden kormányfő viszi a hátizsákjában a választási eredményét – magyarázta közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás rámutatott: 

és akkor leülnek az asztalhoz, és megnézik, hogy hol mi a helyzet.

A kommunikációs igazgató aláhúzta: a magyar miniszterelnök akkor tud eredményesen harcolni, a békét megvédeni, ha mindenki látja, hogy a magyar emberek ott állnak mögötte, világos igent mondtak a békére, és nem akarnak háborút. 

Ezért kérem, mindenkinek mondják el, hogy ott kell lenni minden településen, és támogatni kell Orbán Viktort, mert így lehet kizárólag a békét megőrizni

 – hangsúlyozta.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Menczer Tamás közösségi oldalán legutóbb arról beszélt, a Fidesz–KDNP Magyarországon az egyedüli politikai közösség, amely békepárti, meg tudja és meg is akarja védeni az ország békéjét. 

Szerinte a háborúpártiak el akarják érni, hogy ne beszéljenek a háború veszélyeiről. – El akarják hallgattatni a békepárti hangokat, élen a feketeöves háborúpártival, Magyar Péterrel, aki azt mondta, hogy ne beszéljünk a háború veszélyeiről, ne tegyünk ki Stop Háború plakátokat, mert ezek veszélyesek a gyerekekre – fogalmazott. Leszögezte,

a gyerekekre nem a plakát a veszélyes, hanem a háború a veszélyes.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, hogy ők továbbra is a háború veszélyeiről fognak beszélni, háborúellenes kampányukat fokozni fogják, és mindent meg fognak tenni a békéért, „akkor is, ha ez az ilyen feketeöves, külföldről irányított és finanszírozott embereknek nem tetszik”.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.